Damwanden

De Werkverzetter B.V. is gespecialiseerd het plaatsen van damwanden.

Damwanden

Wilt u een kwalitatieve damwand plaatsen en wilt u dit liever over laten aan een vakkundig bedrijf? De Werkverzetter begrijpt dat volkomen. Voor het realiseren van een damwand bent u daarom bij de Werkverzetter aan het juiste adres, zowel particulier als zakelijk. Een damwand kan in verschillende materialen gemaakt worden. Zo kan een damwand van hardhout worden gemaakt, maar ook van beton. Bij de Werkverzetter gebruiken we alleen kwalitatief hoogstaand materialen zodat uw tuin mooi wordt afgewerkt met een damwand of beschoeiing.

20 jaar ervaring

Professioneel team

Persoonlijk service

Garantie op ons werk

Wat is een damwand?

Damwanden

Een damwand is een bouwinstructie die als functie heeft om grond of water tegen te houden. Een damwand wordt daarom ook wel een waterkerende of grondkerende constructie genoemd. Om een damwand te realiseren dient er verticaal een wand in de grond te worden geplaatst. Bij extra hoge gronddruk dient een damwand extra verankerd te worden.

Een damwand wordt geplaatst door middel van drukken, heien of trillen. Een kademuur, een oeverbescherming en wanden van bouwputten of boorkuipen zijn voorbeelden van damwanden. Tot slot kunnen damwanden ook als bouwsteen dienen van een dijk of een ander waterwerk.

Er zijn verschillende soorten damwanden. Zo kunt u denken aan damwanden die gemaakt zijn van kunststof, hout, staal en beton.

Damwanden
Damwanden

Wat zijn de kosten voor een damwand?

Het is lastig om van te voren de kosten te kunnen bepalen van een damwand. Er spelen namelijk meerder factoren een rol bij het bepalen van de prijs. Zo zorgt de materiaalkeuze, de bereikbaarheid en de afmetingen van de damwand een grote rol bij het bepalen van de kosten. Wij hebben een prijsindicator voor u gemaakt waarmee u gemakkelijk de prijs van uw op maat gemaakte damwand kunt berekenen. Via de knop bovenaan deze pagina vindt u de prijsindicator. Hier vult u alle specifieke gegevens in van uw damwand. Het systeem geeft vervolgens een duidelijke indicatie van de prijs. Vervolgens zal één van onze vakmannen aan het werk gaan om een offerte speciaal voor u op te stellen. Mocht u liever direct contact opnemen om te kijken wat voor damwand u het beste kunt plaatsen? Dan kunt u contact opnemen via deze link. Zo kunnen we direct met u in gesprek en geven we een duidelijk advies wat voor u de beste keuze gaat zijn.

Wilt u meer informatie over damwanden?

Wij zijn specialist op het gebied van onder andere damwanden. Voordat u contact opneemt verzoeken wij u om eerst de kosteloze prijsindicator in te vullen via de knop hieronder. Zo krijgt u een idee van de prijs van een damwand in uw configuratie. Vervolgens kunnen wij u een professioneel en deskundig advies geven gespecialiseerd op uw damwand, inclusief een op maat gemaakte offerte. Voor dit advies en deze offerte rekenen wij een bedrag van €150,-. Voor dit bedrag bent u verzekerd van een gedetailleerd en persoonlijk advies voor uw nieuwe damwand. Uiteraard kunt u er hierna voor kiezen om het werk te verzetten, want dit doet u uiteraard bij de Werkverzetter!

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

20 jaar ervaring

Al meer dan twintig jaar is De Werkverzetter B.V. een klein zelfstandig bedrijf wat werkzaam is in grondwerk en straatwerk.

Hoge kwaliteit

Wij adviseren u graag. En waar onze kennis stopt, hebben wij een uitgebreid netwerk met specialisten opgebouwd.

Ervaren vakmensen

Wij zijn uw aanspreekpunt en zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek staan. Onze ervaren vakmensen gaan voor u aan de slag.

Foto-album

Bekijk onze opdrachten

De Werkverzetter staat voor u klaar!

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Offertes op maat

Offertes voor u die op maat gemaakt zijn.

Contact

De Werkverzetter B.V. is werkzaam in grondwerk en straatwerk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in beschoeiingen, damwanden, betonwerk en funderingen.

Dorpsweg 2 - 3738 CE Maartensdijk

Bel mij terug

5 + 1 =