Betonwerk

De Werkverzetter B.V. is gespecialiseerd in maatwerk betonwerk.

Betonwerk

Bent u toe aan een nieuwe vloer van beton, wilt u bijvoorbeeld een terrasvloer aanleggen? Of zijn er andere soorten betonwerkzaamheden waar u graag hulp bij wenst? Bij de Werkverzetter bent u aan het juiste adres voor dit soort werkzaamheden, zowel particulier als zakelijk. De Werkverzetter voert namelijk diverse betonwerkzaamheden uit.

20 jaar ervaring

Professioneel team

Persoonlijk service

Garantie op ons werk

Wat is betonwerk?

Betonwerk

Beton is een bouwstof dat samengesteld is uit cement met water, zand, grind, eventueel steenslag. Zand, grind en steenslag zorgen ervoor dat het cement wordt samengesteld. De grootte van de korrels en de hoeveelheid zand en grind heeft invloed op de duurzaamheid van het gesteente. Verder is er water nodig om te zorgen dat het cement wordt verhard. Hierbij moet worden opgelet dat er niet te veel water wordt gebruikt. Indien het beton is uitgehard zal het zich namelijk ook niet meer oplossen in water.

Beton is duurzaam en doeltreffend en het kan voor vele doeleinden worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld denken aan al het betonwerk dat verricht moet worden bij zwembaden, in de tuin, bij het plaatsten van een brug, bij het plaatsen van een onderheid terras en het storten van keermuren. Ook is het mogelijk om het beton wat u al heeft uit te breiden. Staat uw doeleinde met betrekking tot betonwerk hier niet tussen dan raden wij u aan om alsnog contact met op te nemen met de Werkverzetter, de Werkverzetter zal zijn uiterste best doen om u het juiste betonwerk te leveren!

Betonwerk
Betonwerk

Wilt u meer informatie over betonwerk?

Bent u opzoek naar een betrouwbare vakspecialist op het gebied van betonwerk? Wilt u meer informatie over de werkwijze of prijzen? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met de Werkverzetter. Eén van de vakmannen zal ernaar streven om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Voor een professioneel en deskundig advies ter plaatse, inclusief een op maat gemaakte offerte rekenen wij een bedrag van €150,-. Dit verzekert u ervan dat één van de vakmannen de tijd neemt om u een gedetailleerd en op maat gemaakte advies te verstrekken. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het werk te verzetten, wat u uiteraard doet bij de Werkverzetter!

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

20 jaar ervaring

Al meer dan twintig jaar is De Werkverzetter B.V. een klein zelfstandig bedrijf wat werkzaam is in grondwerk en straatwerk.

Hoge kwaliteit

Wij adviseren u graag. En waar onze kennis stopt, hebben wij een uitgebreid netwerk met specialisten opgebouwd.

Ervaren vakmensen

Wij zijn uw aanspreekpunt en zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek staan. Onze ervaren vakmensen gaan voor u aan de slag.

Foto-album

Bekijk onze opdrachten

De Werkverzetter staat voor u klaar!

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Offertes op maat

Offertes voor u die op maat gemaakt zijn.

Contact

De Werkverzetter B.V. is werkzaam in grondwerk en straatwerk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in beschoeiingen, damwanden, betonwerk en funderingen.

Dorpsweg 2 - 3738 CE Maartensdijk

Bel mij terug

10 + 7 =