Houtbouw

De Werkverzetter B.V. is gespecialiseerd in houtbouw.

Houtbouw

Wilt u een landelijke bouwstijl creëren in en rondom uw woning? Toe aan vernieuwing en opzoek naar een bedrijf dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld uw droomvakantiehuisje wordt gecreëerd? Door middel van houtbouw is alles mogelijk en bent u bij de Werkverzetter aan het juiste adres, zowel particulier als zakelijk. De vakmannen van de Werkverzetter kunnen namelijk elke gewenste bouwstijl creëren in en rondom uw woning. De lengte, breedte en de hoogte zijn zorgen die u aan de Werkverzetter over laat. De Werkverzetter beschikt over een breed assortiment. Simpel gezegd, de Werkverzetter zorgt voor uw perfecte houtbouw.

20 jaar ervaring

Professioneel team

Persoonlijk service

Garantie op ons werk

Wat is houtbouw?

Houtbouw

Het woord zegt het eigenlijk al, het is een bouwconstructie waarbij expliciet hout wordt gebruikt. Houtbouw wordt ook wel droogbouw genoemd, gezien er bij houtbouw geen rekening hoeft worden gehouden met de weersomstandigheden. Het heeft hierdoor ook een snellere bouwtijd dan de andere bouwconstructies, dit betekent dat u sneller kunt genieten van hetgeen waar u naar uitkijkt.

Naast het feit dat houtbouw kwaliteit bevat is het ook nog eens ecologisch, dit komt doordat de groei van hout de CO2-uitstoot vermindert, de verwerking van hout heeft daarom ook weinig invloed op de milieubelasting waardoor geconstateerd kan worden dat houtbouw milieuvriendelijk is.

Houtbouw
Houtbouw

Maatwerk houtbouw

Gezien de Werkverzetter het belangrijk vindt dat uw houtbouw volledig naar wens is, levert de Werkverzetter op maat gemaakte houtbouw, wat inhoudt dat wij ter plaatse uw gewenste resultaat timmeren. U kunt hierbij als voorbeeld denken aan een op maat gemaakte tuinhuis of veranda. Hierbij zullen de vakmannen van de Werkverzetter niet bekijken welke soort tuinhuis of veranda er in uw tuin past, maar de vakmannen zullen bekijken hoe ze de ruimte die u heeft optimaal kunnen benutten. De Werkverzetter gebruikt namelijk materialen met afwijkende maten zodat u beschikt over een op maat gemaakte tuinhuis of veranda.

Uw wensen en behoeftes staan dan ook bij de Werkverzetter voorop, wat zal resulteren tot een gepersonaliseerde houtbouw. Verder kunt u bij maatwerk houtbouw denken aan een gepersonaliseerde terrasoverkapping of een schutting. Heeft u wel een idee van wat u wilt maar komt u hier niet helemaal uit dan denken de vakmannen van de Werkverzetter graag met u mee en adviseert de Werkverzetter u hier ook graag bij. Door middel van het maatwerk houtbouw dat wij aan u kunnen leveren, kunnen wij aan bijna al uw wensen behoeftes voldoen.

Wilt u meer informatie?

Bent u opzoek naar een betrouwbare vakspecialist op het gebied van houtbouw? Wilt u meer informatie over de werkwijze of prijzen? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met de Werkverzetter. Eén van de vakmannen zal ernaar streven om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Voor een professioneel en deskundig advies ter plaatse, inclusief een op maat gemaakte offerte rekenen wij een bedrag van €150,-. Dit verzekert u ervan dat één van de vakmannen de tijd neemt om u een gedetailleerd en op maat gemaakte advies te verstrekken. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het werk te verzetten, wat u uiteraard doet bij de Werkverzetter!

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

20 jaar ervaring

Al meer dan twintig jaar is De Werkverzetter B.V. een klein zelfstandig bedrijf wat werkzaam is in grondwerk en straatwerk.

Hoge kwaliteit

Wij adviseren u graag. En waar onze kennis stopt, hebben wij een uitgebreid netwerk met specialisten opgebouwd.

Ervaren vakmensen

Wij zijn uw aanspreekpunt en zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek staan. Onze ervaren vakmensen gaan voor u aan de slag.

Foto-album

Bekijk onze opdrachten

De Werkverzetter staat voor u klaar!

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Offertes op maat

Offertes voor u die op maat gemaakt zijn.

Contact

De Werkverzetter B.V. is werkzaam in grondwerk en straatwerk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in beschoeiingen, damwanden, betonwerk en funderingen.

Dorpsweg 2 - 3738 CE Maartensdijk

Bel mij terug

14 + 1 =