Grondwerk & straatwerk

De Werkverzetter B.V. is gespecialiseerd in maatwerk grondwerk en straatwerk.

Grond- straatwerk

Bent u toe aan een totale verandering in en rondom uw woning of bedrijfspand? Hiervoor bent u bij de Werkverzetter aan het juiste adres. De Werkverzetter biedt u een totaalpakket aan van grondwerk en straatwerk, zowel particulier als zakelijk.

20 jaar ervaring

Professioneel team

Persoonlijk service

Garantie op ons werk

Wat is grondwerk en straatwerk?

Grondwerk en straatwerk

De woorden grond- en straatwerk zeggen het eigenlijk al, grond- en straatwerk is eigenlijk al het werk wat te maken heeft met de grond en de straat. Hierbij kunt u denken aan bouwputten, het rooien van bomen, een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand, of het aanleggen van een riolering. Tot slot is de Werkverzetter in staat een duurzame bestrating te leveren, waarbij er aandacht wordt besteed aan de ondergrond.

Graafmachine aan het werk voor zwembad
Grond- straatwerk

Wilt u meer informatie over grondwerk en straatwerk?

Bent u opzoek naar een betrouwbare vloerspecialist op het gebied van grond- en straatwerk? Wilt u meer informatie over de werkwijze of prijzen? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met de Werkverzetter. Eén van de vakmannen zal ernaar streven om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Voor een professioneel en deskundig advies ter plaatse, inclusief een op maat gemaakte offerte rekenen wij een bedrag van €150,-. Dit verzekert u ervan dat één van de vakmannen de tijd neemt om u een gedetailleerd en op maat gemaakte advies te verstrekken. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het werk te verzetten, wat u uiteraard doet bij de Werkverzetter!

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

20 jaar ervaring

Al meer dan twintig jaar is De Werkverzetter B.V. een klein zelfstandig bedrijf wat werkzaam is in grondwerk en straatwerk.

Hoge kwaliteit

Wij adviseren u graag. En waar onze kennis stopt, hebben wij een uitgebreid netwerk met specialisten opgebouwd.

Ervaren vakmensen

Wij zijn uw aanspreekpunt en zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek staan. Onze ervaren vakmensen gaan voor u aan de slag.

Foto-album

Bekijk onze opdrachten

De Werkverzetter staat voor u klaar!

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Offertes op maat

Offertes voor u die op maat gemaakt zijn.

Contact

De Werkverzetter B.V. is werkzaam in grondwerk en straatwerk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in beschoeiingen, damwanden, betonwerk en funderingen.

Dorpsweg 2 - 3738 CE Maartensdijk

Bel mij terug

5 + 14 =